Detailní popis Tempo pasta - starý lak

Originál tempo mírně abrazivní vosková pasta na čištění a leštění starých laků. Jednou pracovní operací provádí čištění, leštění a konzervaci karoserie automobilu nebo motocyklu. Přípravek je určen pro všechny druhy laků. Je zvláště vhodný pro intenzivní péči o znečištěný nebo starší lak. Má vynikající konzervační účinky.


Návod k použití: šamponem umytý stroj opláchněte vodou a vytřete jelenicí. Originál Tempo mírně abrazivní roztírejte na karosérii v tenké vrstvě krouživými pohyby molitanovou houbou. Po krátkém zaschnutí rozleštěte suchým flanelem. Nepracujte na slunci! Original Tempo mírně abrazivní odstraňuje z karoserie mikrovrstvičku zvětralého laku a další i původní barvu karoserie. Je vhodný pro čištění a oživení lesku chromu. Original Tempo mírně abrazivní chrání karoserii vozu vysoce trvanlivým a vodovzdorným voskovým filmem. Pro údržbu karosérii opatřených novým lakem doporučujeme přípravek Original Tempo leštící. 


Balení 120g.

Parametry
  • EAN: 8594825002414
Zařazení produktu

Vybírejte z podobných produktů

Doprava zdarma od 3 000 Kč

Garance kvality

Kamenná prodejna

Sortiment skladem

MOTOSLUŽBY CHRUDIM s.r.o.

Na Ostrově 759 (mapa)
Chrudim 537 01
Česká republika

+420 777 074 640

Jsme na sociálních sítích

Chrudim, Pardubice, Hradec Králové, Přelouč, Skuteč, Hlinsko, Litomyšl, Vysoké Mýto, Heřmanův Městec, Ústí nad Orlicí, Čáslav, Kutná Hora


Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: