Detailní popis pitbike Mini Rocket DT160 19/16

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ - toto zboží neposíláme na dobírku! Stroj Vám pošleme pouze po platbě předem na náš účet(minimální částka předem je 50% z ceny stroje). Nejlepší řešení je osobní odběr u nás na prodejně, kdy si převezmete stroj složený, funkční a vyzkoušený, ovšem i tak je nutné provézt platbu předem v minimální výši 50% z ceny stroje. Při posílání je stroj v přepravní konstrukci a je částečně rozebraný!! Je nutné si jej sestavit a mít aspoň základní zkušenosti a vybavení. Děkujeme za pochopení!

NABÍZÍME I MOŽNOST DOVOZU VÁMI VYBRANÉHO STROJE K VÁM DOMŮ NAŠÍM ŘIDIČEM A NAŠÍM AUTEM. STROJ VÁM PŘIVEZEME SMONTOVANÝ, SEŘÍZENÝ A VYZKOUŠENÝ. PODMÍNKA DOVOZU JE PLATBA PLNÉ CENY STROJE PŘEDEM PLUS NÁKLADY NA DODÁNÍ - TY VÁM RÁDI SDĚLÍME PŘEDEM PO TELEFONICKÉ NEBO MAILOVÉ DOMLUVĚ - CENA SE ODVÍJÍ OD VZDÁLENOSTI, ALE I PODLE KONKRÉTNÍHO STROJE. V PŘÍPADĚ ZÁJMU NÁS KONTAKTUJTE.

 

Mini Rocket DT160 je off-road motorka navržená pro teenagery i dospělé jezdce, kteří hledají vzrušující zážitek z jízdy v terénu. Je vybavena vzduchem chlazeným čtyřtaktním motorem YX o objemu 160 cm³, který poskytuje spolehlivý výkon a skvělý zážitek z jízdy. Motorka disponuje 4stupňovou manuální převodovkou s řazením N-1-2-3-4.

Přední kolo o průměru 19 palců a zadní kolo o průměru 16 palců poskytují stabilitu a snadnou manévrovatelnost i v náročném terénu. Kola jsou vybavena odolnými pneumatikami s agresivním dezénem pro optimální přilnavost. Konstrukce rámu byla pečlivě vyvíjena, což zajišťuje odolnost a pevnost i při jízdě v extrémních podmínkách. Motorka je vybavena předním a zadním hydraulickým kotoučovým brzdovým systémem, který je uzpůsoben pro rychlou a bezpečnou jízdu, doplněný o zubaté brzdové kotouče pro vyšší účinnost.

DT160 je navíc osazena kvalitním odpružením typu upside-down vpředu a centrálním tlumičem vzadu, který umožňuje plynulou jízdu i přes nerovnosti terénu. Pro dodatečný komfort je vybavena sklopnými stupačkami, ergonomickým sedlem a řídítky z hliníku. LED osvětlení zajišťuje vidění i v horších světelných podmínkách.

Bezpečnostní prvky zahrnují také regulaci plynu, která umožňuje přizpůsobit rychlost jízdy podle úrovně dovedností jezdce, a přídavné ochranné prvky, jako jsou handbary a krytky řetězu. Designově se motorka vyznačuje stylovou ABS karoserií, odolnou proti mechanickému poškození a povětrnostním vlivům, s moderními grafickými motivy, které dodávají motocyklu sportovní vzhled.

Celkově je Minirocket DT160 ideální volbou pro ty, kteří hledají odolný a výkonný stroj pro terénní dobrodružství, s důrazem na bezpečnost, výkon a design.

Technické specifikace:

  • Motor: YX160 4T s olejovým chladičem
  • Objem: 160 cm³
  • Výkon: 10 kW
  • Startování: Elektrické a nožní
  • Převodovka: Manuální 4stupňová (N-1-2-3-4)
  • Kola: 19” vpředu, 16” vzadu
  • Brzdy: Hydraulické kotoučové (přední i zadní)
  • Výška sedadla: 900 mm
  • Maximální zatížení: 150 kg
  • Hmotnost: 85 kg
  • Záruka: 24 měsíců
Parametry
  • Záruka: 24 měsíců
Zařazení produktu

Vybírejte z podobných produktů

Doprava zdarma od 3 000 Kč

Garance kvality

Kamenná prodejna

Sortiment skladem

MOTOSLUŽBY CHRUDIM s.r.o.

Na Ostrově 759 (mapa)
Chrudim 537 01
Česká republika

+420 777 074 640

Jsme na sociálních sítích

Chrudim, Pardubice, Hradec Králové, Přelouč, Skuteč, Hlinsko, Litomyšl, Vysoké Mýto, Heřmanův Městec, Ústí nad Orlicí, Čáslav, Kutná Hora


Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: