Detailní popis enduro vyklápěcí přilba IXS Venture 1.0 černá/antracitová/olivová, Velikost S

BUĎ PŘIPRAVEN NA KAŽDÉ DOBRODRUŽSTVÍ S PŘILBOU VENTURE 1.0

Dobrodružství je u iXS hluboko zakořeněné. Ať už jsi průzkumník, který spí pod širým nebem a denně zdoláváš nové výzvy, nebo nadšený cestovatel, který miluje čistý pocit z jízdy na motorce a nechceš dělat kompromisy v oblasti bezpečnosti. Naším cílem je zajistit, aby tvůj svět byl bezpečnější. Přilba Venture 1.0 splňuje nový standard homologace ECE 22.06 díky vylepšené absorpci nárazů a přitom nabízí skvělou ventilaci. Výklopná přilba Venture 1.0 má integrovanou sluneční clonu, která stisknutím tlačítka blokuje rušivé sluneční světlo. Přilbu lze snadno a bezpečně zapnout pomocí praktické mikrometrické rychlopřezky. Nosíš brýle? Žádný problém - díky integrované drážce pro brýle. Příjemnou jízdu zajišťují také deflektory, které minimalizují rušivé proudění vzduchu a zvyšují jízdní komfort.

 

UKAŽ SVŮJ ÚSMĚV S VÝKLOPNÝM BRADOVÝM CHRÁNIČEM

Výklopný bradový chránič přilby Venture 1.0 je ideálním řešením pro ty chvíle, kdy chceš cítit vítr na tváři nebo potřebuješ ukázat svůj úsměv. Díky ultralehkému designu nebudeš během jízdy cítit žádnou nerovnováhu a můžeš se plně soustředit na cestu. Ať už si užíváš slunce nebo překračuješ hranice, s výklopnou konstrukcí přilby Venture 1.0 můžeš snadno ukázat svou tvář.

 

ZACHOVEJ CHLADNOU HLAVU

Ventilační kanály na čele a bradě spolu s výdechem na zadní straně zajišťují optimální cirkulaci vzduchu, která tě udrží svěžího a soustředěného i při náročné jízdě.

 

MAXIMÁLNÍ PŘEHLED DÍKY ŠIROKÉMU ZORNÉMU POLI

S vestavěným panoramatickým hledím budeš mít vždy přehled o cestě i okolí – zorné pole 190˚ horizontálně a 85˚ vertikálně nabízí maximální viditelnost a bezpečnost.

 

• Vícevrtsvá matrixová (kompozitní) skořepina vyztužená aramidovými a uhlíkovými vlákny

• 2 velikosti skořepiny

• 3 velikosti EPS

• Pinlock® Max Vison v ceně

• Integrovaná výklopná sluneční clona (vnitřní)

• Hmotnost: 1550 g +/- 50 g

 

 

 

Parametry
  • Záruka: 24 měsíců
Zařazení produktu

Vybírejte z podobných produktů

Doprava zdarma od 3 000 Kč

Garance kvality

Kamenná prodejna

Sortiment skladem

MOTOSLUŽBY CHRUDIM s.r.o.

Na Ostrově 759 (mapa)
Chrudim 537 01
Česká republika

+420 777 074 640

Jsme na sociálních sítích

Chrudim, Pardubice, Hradec Králové, Přelouč, Skuteč, Hlinsko, Litomyšl, Vysoké Mýto, Heřmanův Městec, Ústí nad Orlicí, Čáslav, Kutná Hora


Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: