dětská elektrická čtyřkolka Factoryteam 1300W Lithium, Barevná možnost modrá

    Dostupnost: vyprodáno - nedostupné

    Kód: KAT8834-9

    Značka: MINI ROCKET

    DOPORUČUJEME!!! Nejvýkonnější a nejkvalitnější elektrická čtyřkolka na trhu s velkým dojezdem(až 30km).

    20 490,00 Kč

    Detailní popis dětská elektrická čtyřkolka Factoryteam 1300W Lithium, Barevná možnost modrá

    VYPRODÁNO - DÍKY COVIDU NEZNÁMÁ DOSTUPNOST!


    DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ - toto zboží neposíláme na dobírku! Stroj Vám pošleme pouze po platbě předem na náš účet(minimální částka předem je 50% z ceny stroje – z účetního hlediska jsme vděční za platbu 100% částky). Nejlepší řešení je osobní odběr u nás na prodejně, kdy si převezmete stroj složený, funkční a vyzkoušený, ovšem i tak je nutné provézt platbu předem v minimální výši 50% z ceny stroje. Při posílání je stroj v přepravní konstrukci a je částečně rozebraný!! Je nutné si jej sestavit a mít aspoň základní zkušenosti a vybavení. Děkujeme za pochopení!


    NABÍZÍME I MOŽNOST DOVOZU VÁMI VYBRANÉHO STROJE K VÁM DOMŮ NAŠÍM ŘIDIČEM A NAŠÍM AUTEM. STROJ VÁM PŘIVEZEME SMONTOVANÝ, SEŘÍZENÝ A VYZKOUŠENÝ. PODMÍNKA DOVOZU JE PLATBA PLNÉ CENY STROJE PŘEDEM PLUS NÁKLADY NA DODÁNÍ - TY VÁM RÁDI SDĚLÍME PŘEDEM PO TELEFONICKÉ NEBO MAILOVÉ DOMLUVĚ - CENA SE ODVÍJÍ OD VZDÁLENOSTI, ALE I PODLE KONKRÉTNÍHO STROJE. V PŘÍPADĚ ZÁJMU NÁS KONTAKTUJTE.


    DOPORUČUJEME, PERFEKTNÍ ZPRACOVÁNÍ!! 

    Vhodná je pro jezdce s výškou postavy cca od 100cm do 140cm. Dětská elektrická čtyřkolky FactoryTeam je ideální volbou pro děti, které prozatím nemají žádné zkušenosti s jízdou na čtyřkolce. Tento model je díky svému ohromujícímu výkonu 1300W ideální, jak pro začátky, tak i pro pokročilejší jízdu na čtyřkolce. Sílný motor si hravě poradí s nerovným povrchem a lehkým terénem. Maximální rychlost této čtyřkolky je až 35Km/h.

    Vybavena je Lithiovou baterii 48V 13Ah s váhou pouhé 4 kg, která je zárukou dlouhého dojezdu a snižuje tak i celkovou váhu čtyřkolky na cca 37 kg. Baterie je umístěna v plastovém obalu, připevněná rychlospojkou, jde tak v případě potřeby vyjmout během několika vteřin a pohodlně nabíjet mimo čtyřkolku.

    Díky elektrickému motoru je čtyřkolka naprosto tichá a nikoho svou jízdou nevyrušuje. Samozřejmostí je u této čtyřkolky přední světlomet, zpátečka a plynulé nastavení reakce plynu, síly motoru i maximální rychlosti pomocí tří otočných ovladačů umístěných pod sedlem. 

    Na fotkách v galerii sedí na čtyřkolce slečna s výškou 132cm a je vidět, že je na čtyřkolku už dost velká...na začátek by měl být řidič mnohem menší... :-)

    Technické informace: 

    • Výkon motoru: 1300 W
    • Baterie: 48V 13Ah Lithium
    • Řazení: Automat (vpřed/vzad)
    • Rychlost: 10 - 28 km/h
    • Zavěšení přední: 2x tlumič
    • Zavěšení zadní: Centrální tlumič
    • Brzdy přední: Mechanické kotoučové
    • Brzdy zadní: Zadní hydraulická
    • Kola: Hliníková 6" (14x4.10-6", 14x5.00-6")
    • Rozměry DxŠxV: 116x72x76,5 cm
    • Výška sedla: 55 cm
    • Hmotnost: 37 kg
    • Max. nosnost: 70 kg

     

    Na přiloženém videu je vidět jak se dá na takové čtyřkolce řádit... :-)

    Parametry
    • Záruka: 24 měsíců
    Zařazení produktu

    Vybírejte z podobných produktů

    Doprava zdarma od 3 000 Kč

    Garance kvality

    Kamenná prodejna

    Sortiment skladem

    MOTOSLUŽBY CHRUDIM s.r.o.

    Na Ostrově 759 (mapa)
    Chrudim 537 01
    Česká republika

    +420 777 074 640

    Jsme na sociálních sítích

    Chrudim, Pardubice, Hradec Králové, Přelouč, Skuteč, Hlinsko, Litomyšl, Vysoké Mýto, Heřmanův Městec, Ústí nad Orlicí, Čáslav, Kutná Hora


    Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

    Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: