čtyřkolka Shark 200T, Varianta osobní odběr nebo zaslání - rozebraný stroj, Barevná možnost červená

    Dostupnost: vyprodáno - nedostupné

    Kód: KAT10056-803-8

    Značka: MINI ROCKET

    Velice povedený stroj za super cenu!

    51 990,00 Kč

    Detailní popis čtyřkolka Shark 200T, Varianta osobní odběr nebo zaslání - rozebraný stroj, Barevná možnost červená

    VYPRODÁNO - NEZNÁMÁ DOSTUPNOST!


    DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ - toto zboží neposíláme na dobírku! Stroj Vám pošleme pouze po platbě předem na náš účet(minimální částka předem je 50% z ceny stroje). Nejlepší řešení je osobní odběr u nás na prodejně, kdy si převezmete stroj složený, funkční a vyzkoušený, ovšem i tak je nutné provézt platbu předem v minimální výši 50% z ceny stroje. Při posílání je stroj v přepravní konstrukci a je částečně rozebraný!! Je nutné si jej sestavit a mít aspoň základní zkušenosti a vybavení. Děkujeme za pochopení!

    NABÍZÍME I MOŽNOST DOVOZU VÁMI VYBRANÉHO STROJE K VÁM DOMŮ NAŠÍM ŘIDIČEM A NAŠÍM AUTEM. STROJ VÁM PŘIVEZEME SMONTOVANÝ, SEŘÍZENÝ A VYZKOUŠENÝ. PODMÍNKA DOVOZU JE PLATBA PLNÉ CENY STROJE PŘEDEM PLUS NÁKLADY NA DODÁNÍ - TY VÁM RÁDI SDĚLÍME PŘEDEM PO TELEFONICKÉ NEBO MAILOVÉ DOMLUVĚ - CENA SE ODVÍJÍ OD VZDÁLENOSTI, ALE I PODLE KONKRÉTNÍHO STROJE. V PŘÍPADĚ ZÁJMU NÁS KONTAKTUJTE.

     

    Stroje jednoho z největších producentů dětských čtyřkolek na světě TAO MOTOR nyní lze pořídit i v České republice a to s plným servisním zázemím. Jde o oblíbenou značku v USA i v mnoha evropských zemích.  


    MiniRocket SHARK 200T je konstruována jako lehká pracovní čtyřkolka. Díky své ovladatelnosti potěší jízda odrostlejší děti, ale i zkušené jezdce. Pohodlné ovládání je běžné spíše pro rekreační čtyřkolky, a tak je zde právě její komfortní řízení výhodou. Pohon této vyladěné čtyřkolky má na povel benzínový jednoválcový motor s variátorem a 10“ koly. MiniRocket SHARK 200T je ideální variantou v případě, že se chystáte časem dále přesedlat na velké pracovní čtyřkolky, ale na jejich sedlo si chcete zvykat pozvolna.

    Kvalita technického zpracování, bezpečnost a absolutně pohodlná jízda – přesně tento výčet by se mohl stát synonymem pro čtyřkolku MiniRocket SHARK 200T, která vás příjemně překvapí svými jízdními vlastnostmi, stabilitou a výkonem. Vše má na starost motor o objemu 177, 3 ccm s karburátorem a automatickým sytičem. Dynamický motor je chlazený vzduchem a zároveň disponuje i chlazením oleje. Automatická převodovka (variátorová soustava CVT) nabízí snadno ovladatelné řazení jedné rychlosti vpřed, zpátečky a neutrálu. Na zadní kola je výkon převádět skrz kvalitní řetěz. Hydraulické přední a zadní brzdy s možností aretace jsou samozřejmostí. Čtyřkolka je vybavena plnohodnotnými podlahovými stupačkami, které zajišťují optimální bezpečnost a ochranu nohou před nečistotami. Blastery – chrániče rukou na řídítkách se také postarají o další úroveň bezpečnosti. Součástí výbavy jsou i užitečná zpětná zrcátka, na jejichž používání si mohou především mladší jezdci zvykat. Čtyřkolka nabízí nejen praktický přední i zadní nosič, ale také neméně využitelné tažné zařízení. Stroj je tak určen nejen k zábavě, ale i k lehké práci. SHARK 200T zdobí přední designová LED světla a také zadní LED světla. Do party k moderním a praktickým prvkům se pak přidává USB port se dvěma konektory pro nabíjení (1,0A a 2,1A). Barevný digitální tachometr zase ukáže praktické informace, jako je stav paliva v nádrži, ujeté kilometry, otáčkoměr a rychloměr. Designově propracované jsou i barevně sladěné ozdobné okraje ráfků kol. Nespornou výhodou pro jízdu mladších jezdců je přítomnost praktického bezpečnostního prvku, kterým je dálkové ovládání pro možnost vypnutí stroje, ale i jeho opětovné nastartování. Na plynové rukojeti zase můžete mechanickým dorazem plynu s aretací omezit maximální rychlost jízdy.

    MiniRocket SHARK 200T je díky své lehké ovladatelnosti, užitné hodnotě a kvalitě zpracování právem jednou z nejoblíbenějších a nejdostupnějších čtyřkolek, které jsou určeny nejen pro zábavu, ale i pro občasnou lehčí práci. 

    MiniRocket SHARK 200T není homologována pro silniční provoz.


    Na fotkách s vozíkem je čtyřkolka Toronto 1500W, což je rozměrově menší stroj než Shark 200T...jde o vozík Gardener, který nalezenete také v naší nabídce.


    Hmotnost

    160 kg

    Rozměry

    187 × 110 × 128 cm

    Zdvihový objem

    177,3 ccm

    Počet válců

    1

    Kompresní poměr

    10 : 1

    Maximální výkon

    7,3 kW / 7500 rpm

    Maximální rychlost

    62 km/h

    Převodovka

    automatická – variátor

    Chlazení

    vzduch a olej

    Vrtání a zdvih

    62,5 x 57,4 mm

    Vstřikování

    karburátor

    Startování

    elektrické

    Pohon

    řetěz

    Přední zavěšení

    dvojitá A ramena

    Zadní zavěšení

    odpružená kyvná vidlice

    Přední brzdy

    kotoučové hydraulické

    Zadní brzdy

    kotoučové hydraulické

    Přední pneu

    23 x 7 – R10

    Zadní pneu

    22 x 10 – R10

    Objem nádrže

    5 l

    Palivo

    Natural 95

    Výška sedadla

    790 mm

    Rozvor kol

    1250 mm

    Světlá výška

    135 mm

    Parametry
    • Záruka: 24 měsíců
    Zařazení produktu

    Vybírejte z podobných produktů

    Doprava zdarma od 3 000 Kč

    Garance kvality

    Kamenná prodejna

    Sortiment skladem

    MOTOSLUŽBY CHRUDIM s.r.o.

    Na Ostrově 759 (mapa)
    Chrudim 537 01
    Česká republika

    +420 777 074 640

    Jsme na sociálních sítích

    Chrudim, Pardubice, Hradec Králové, Přelouč, Skuteč, Hlinsko, Litomyšl, Vysoké Mýto, Heřmanův Městec, Ústí nad Orlicí, Čáslav, Kutná Hora


    Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

    Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: